Missä on maailman paras kissakahvila?

Kissan ystävänä voit löytää erinomaisia kissakahviloita ympäri maailman, ja parhaan valitseminen on pitkälti subjektiivista. Seuraavassa on kuitenkin muutama esimerkki maailman eri alueiden suosituista kissakahviloista:

 1. Japani: Kissakahvilat saivat alkunsa Japanista, joten maassa on lukuisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi Tokion Calico-kissakahvila on erityisen suosittu, ja siellä on yli kahtakymmentä kissoja, joiden kanssa voit viettää aikaa.
 2. Yhdysvallat: New Yorkin Meow Parlour tarjoaa mahdollisuuden seurustella kissojen kanssa ja samalla nauttia makeista herkuista. Lisäksi kahvilalla on adoptioprojekti, jossa se työskentelee paikallisen pelastusorganisaation kanssa.
 3. Eurooppa: Lontoon Lady Dinah’s Cat Emporium on ensimmäinen kissakahvila, joka avattiin Isossa-Britanniassa vuonna 2014. Kahvila tarjoaa mahdollisuuden leikkiä kissojen kanssa samalla kun nautit perinteisestä brittiläisestä teehetkestä.
 4. Aasia: Singaporessa sijaitseva Cat Café Neko no Niwa on ensimmäinen kissakahvila Singaporessa. Kahvilassa on lukuisia kissoja, jotka on pelastettu kaduilta tai löytökissojen kodittomuudesta.
 5. Australia: Melbourne’s Cat Café on suosittu paikka sekä paikallisille että turisteille, jotka haluavat nauttia kupillisen kahvia ja samalla viettää aikaa kissojen kanssa.

Suomen kissakahvilat

 1. Helsinki, Kissakahvila Helkatti: Tämä on ensimmäinen kissakahvila, joka avattiin Suomessa. Kahvila toimii yhteistyössä paikallisen eläinsuojeluyhdistyksen kanssa ja monet sen kissoista ovat adoptoitavissa.
 2. Tampere, Purnauskis: Tämä kissakahvila on saanut kiitosta sekä kissojensa että kahvilatuotteidensa laadusta. Purnauskis työskentelee yhdessä eläinsuojeluyhdistyksen kanssa.
 3. Turku, Kissakahvila Purnauskis: Turun Purnauskis, joka ei liity Tampereen Purnauskikseen, on myös erittäin suosittu. Se on sekä kahvila että eläinsuojeluyhdistys.
 4. Lahti, Kissakahvila Nauku: Tämä on Lahden ensimmäinen kissakahvila. Nauku tarjoaa kodin kodittomille kissoille ja työskentelee tiiviisti paikallisten eläinsuojeluyhdistysten kanssa.
 5. Helsinki, Purnauskis: Helsingin Purnauskis on toinen paikka, jossa voit nauttia hyvästä kahvista samalla kun viettää aikaa kissojen kanssa. Tämä kahvila keskittyy kodittomien kissojen auttamiseen ja adoptointiin.
 6. Kuopio, Kissakahvila Kurnau ja Sipsi: Tämä on Kuopion ensimmäinen kissakahvila, ja siellä on sekä kissoja että kaneja.

Kaikki nämä kissakahvilat tekevät merkittävää työtä eläinten hyväksi, ja monet niistä tarjoavat kodittomille kissoille tilapäisen kodin ja auttavat niitä löytämään pysyvät kodit.

Jätä kommentti